Massey Ferguson MF 1700 M

Massey Ferguson breidt haar productassortiment voortdurend uit om klanten machines te bieden die perfect voldoen aan hun behoeften. Nu versterkt Massey Ferguson de serie compacte trekkers met de introductie van twee nieuwe modellen in de MF 1700-serie, van 35 - 67 pk.

Motor

De trekkers uit de nieuwe MF 1700M-serie worden aangedreven door drie- of viercilinder dieselmotoren. Deze voldoen aan de strenge Stage V-uitstootnormen dankzij een geavanceerd alles-in-eensysteem waarin de componenten voor de uitlaatgas nabehandeling zijn geïntegreerd in een compacte unit. Dit systeem, voorzien van commonrail-brandstofinjectie, garandeert dat de trekkers uit de MF 1700M-serie al het vermogen leveren dat u nodig heeft, en gelijktijdig het milieu ontzien. Doordat het onder de motorkap is gemonteerd, blijft het uitstekende zicht vanuit de cabine in stand.

Hydraulisch systeem

Een ongecompliceerd en krachtig open center hydraulisch systeem levert het hydraulisch vermogen waarmee de trekkers uit de MF 1700M-serie in staat zijn te werken met een breed scala een moderne werktuigen en apparatuur. Dit krachtige systeem genereert een totale oliestroom van maximaal 48 liter/min, waardoor altijd ruim voldoende olie beschikbaar is voor het aansturen van de trekker en gelijktijdig de functies van het werktuig te bedienen. Aan de achterzijde zijn standaard twee ventielen gemonteerd, naar keuze verkrijgbaar in enkel- of dubbelwerkende uitvoering. De bedieningshendels van deze ventielen kunnen worden vergrendeld met een continue doorstroom, wat het bedieningsgemak vergroot en de efficiëntie verhoogt.

Cabineversie

De nieuwe cabine is 1.065 mm breed en biedt de chauffeurs een ruime en comfortabele werkplek. Standaard zijn de trekkers uit de MF 1700M-serie uitgerust met mechanisch geveerde stoelen, optioneel zijn luchtgeveerde uitvoeringen verkrijgbaar. Door de kantelbare stuurkolom zitten de chauffeurs altijd in de meest comfortabele positie, met de bedieningselementen ergonomisch vormgegeven en geplaatst in logische posities op de linker en rechter bedieningsconsoles.

Platformversie

De ruime platform uitvoeringen bieden veilige en gemakkelijke toegang dankzij de twee handgrepen en de opstap aan de linkerkant van de trekker. Bestuurders kunnen veilig werken doordat ze worden beschermd door de standaard rolbeugel.

Contacteer ons voor info en prijzen

Openingsuren

Ma 8u - 12u 13u - 18u
Di 8u - 12u 13u - 18u
Wo 8u - 12u 13u - 18u
Do 8u - 12u 13u - 18u
Vr 8u - 12u 13u - 18u
Za

9u - 12u*

-
Zo - -

 

*Enkel tijdens seizoen: 15/03 - 31/10

Contact

Aerts Rapide BVBA
Vrijheid 36
9500 Ophasselt
054 50 02 52
info@aertsrapide.be