Massey Ferguson MF 3700

De nieuwe MF 3700 is bedoeld voor maximale efficiëntie en lage operationele kosten door middel van de nieuwste ongecompliceerde en betrouwbare technologieën.

Meer vermogen, hoger rendement

De MF 3700-serie wordt aangedreven door de nieuwe generatie Stage 3B-viercilindermotoren van 75 tot 105 pk, die meer vermogen en koppel leveren voor het verrichten van veeleisende taken en bedienen van werktuigen met een hoge capaciteit.

Kies de juiste transmissie voor uw toepassing

U kunt kiezen uit vier verschillende transmissies om te voldoen aan de vereisten van uw specifieke werkzaamheden in landbouw of veeteelt. Kies voor de eenvoud van een mechanische transmissie of profiteer van een snelle omkeerschakeling vooruit/achteruit, bijvoorbeeld bij het laden van goederen of producten.

Twee specificaties – aan u de keuze

De MF 3700-serie is verkrijgbaar met twee specificatieniveaus: Essential en het NIEUWE Efficient. Essential biedt trekkers op instapniveau met een ROPS-inrichting of cabine, ideaal voor klanten met een beperkt budget of de behoefte aan een vrij elementaire trekker, met een mechanische transmissie en mechanische hefinrichting. Efficient is alleen beschikbaar voor trekkers met een cabine en biedt hogere specificaties van een gespecialiseerde trekker, met een hoger hydraulisch vermogen, een unieke bedieningsjoystick en elektronische regeling van de hefinrichting en regelventielen.

Uw werkplek in het veld

Door het lange, veeleisende seizoen in de gespecialiseerde teelten is een aangename werkplek voor de bestuurder een absolute prioriteit. De cabine van de MF 3700-serie biedt u de ideale werkplek in het veld. Voor een gespecialiseerde trekker zult u dit model verrassend ruim vinden, waarbij alle bedieningselementen comfortabel te bedienen zijn en u met een superieur uitzicht een perfecte controle houdt over uw waardevolle gewassen.

Verbeterde voorladerprestaties

Telers halen meer profijt uit hun trekker en verlengen het gebruiksseizoen met de NIEUWE fronthef- en voorladeropties.

Contacteer ons voor info en prijzen

Openingsuren

Ma 8u - 12u 13u - 18u
Di 8u - 12u 13u - 18u
Wo 8u - 12u 13u - 18u
Do 8u - 12u 13u - 18u
Vr 8u - 12u 13u - 18u
Za

9u - 12u*

-
Zo - -

 

*Enkel tijdens seizoen: 15/03 - 31/10

Contact

Aerts Rapide BVBA
Vrijheid 36
9500 Ophasselt
054 50 02 52
info@aertsrapide.be