Massey Ferguson MF 7700 S

Massey Ferguson's trekkers uit de MF 7700 S-serie zijn ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de behoeften van professionele agrariërs in alle delen van de sector: veehouders, akkerbouwers, gemengde bedrijven en loonwerkers.

Grotere prestaties - minder onderhoud

AGCO POWER-motor, 6 cilinders, 6,6 liter. Tot 30 pk extra vermogen met EPM. Onderhoudsvrij SCR-systeem in één geïntegreerde unit, voldoet aan de Stage V-norm, verlaagt de eigendomskosten en verbetert het zicht.

Efficiënte aandrijflijnen voor hogere productiviteit 

Beproefde Dyna-6 powershifttransmissie, plus de Dyna-VT-transmissie met Engine Power Management voor nog meer vermogensafgifte wanneer dat het hardst nodig is. Perfecte motor-transmissiecombinaties voor een maximale productie.

Mogelijkheid om sneller te werken met de meest veeleisende werktuigen

Maximaal vijf regelventielen achter en drie vóór, inclusief fronthefinrichting, en Power Beyond-installatie plus een oppikhaak met hoge hefcapaciteit. Het hydraulische systeem biedt de mogelijkheid sneller te werken met de breedste werktuigen en meer veelzijdigheid.

Optionele cabine-uitrustingen

Hoe beter een trekker is uitgerust voor specifieke taken, des te makkelijker en efficiënter het werk kan worden uitgevoerd. Dit is opnieuw een aspect waarmee de MF 7700S zich onderscheidt van de massa: de trekker biedt niet alleen een uitgebreid pakket standaarduitrusting, maar ook een ruime keuze uit cabine-uitvoeringen met een breed scala aan uitrusting, zodat u voldoende opties hebt voor volledige keuzevrijheid.

Technologie onder uw vingertoppen

Nieuwe Datatronic 5 terminal met touchscreen. Even eenvoudig te gebruiken als een tablet. MF Auto-Guide: Precisie tot minder dan een meter, of zelfs tot op de centimeter, dankzij een breed aanbod van correctiesignalen en ontvangers van bijvoorbeeld Trimble of Novatel. MF ISOBUS met Multipad: efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk.

Contacteer ons voor info en prijzen

Openingsuren

Ma 8u - 12u 13u - 18u
Di 8u - 12u 13u - 18u
Wo 8u - 12u 13u - 18u
Do 8u - 12u 13u - 18u
Vr 8u - 12u 13u - 18u
Za

9u - 12u*

-
Zo - -

 

*Enkel tijdens seizoen: 15/03 - 31/10

Contact

Aerts Rapide BVBA
Vrijheid 36
9500 Ophasselt
054 50 02 52
info@aertsrapide.be