Massey Ferguson MF 8S

Een nieuw tijdperk met ongecompliceerde en betrouwbare trekkers van Massey Ferguson

 Efficiënte aandrijflijnen geven hogere productiviteit

Nieuwe Dyna-7-powershifttransmissies en Dyna E-Power-transmissie met dubbele koppeling maken comfortabel schakelen zonder koppelonderbreking mogelijk. Beide transmissies beschikken over Engine Power Management, dat meer vermogen levert wanneer dat het meest nodig is. Perfecte combinaties van motor en transmissie zorgen voor een maximale productie en efficiënter gebruik van het vermogen, waardoor vermogensverlies met tot wel 26% wordt verminderd.

 Lage bedrijfskosten

Efficiënte motor - max. vermogen en koppel bij lage motortoerentallen, waardoor een 10% lager brandstofverbruik en lager geluidsniveau worden bereikt. Unieke alles-in-één Stage V-nabehandeling voor het beste zicht en minimaal onderhoud. Gemakkelijk bereikbaar voor dagelijks onderhoud. MFCare reparatie- en onderhoudscontracten.

Een nieuw niveau van ruimte, comfort, ergonomie en verbindingsmogelijkheden

De stilste cabine op de markt met een geluidsniveau van slechts 68 dB en 360° zicht. Cabine en voorasvering verbeteren het rijcomfort en het nieuwe MF vDisplay digitale dashboard toont alle benodigde informatie in één oogopslag. De nieuwe armsteun maakt topklasse bediening van alle trekkerfuncties mogelijk.

Sneller werken met de meest veeleisende werktuigen

Maximaal vijf* regelventielen aan de achterkant en drie vóór, inclusief fronthef en Power Beyond installatie, plus een oppikhaak met hoge hefcapaciteit. Het hydraulische systeem biedt de mogelijkheid sneller te werken met de breedste werktuigen en meer veelzijdigheid. *Maximaal vier regelventielen beschikbaar met oppikhaak.

Overzichtelijk, slim, duurzame agrarische technologieën

Nieuwe Datatronic 5- en optionele Fieldstar 5-terminals bieden het nieuwste gebruiksvriendelijke precisielandbouwpakket.

Contacteer ons voor info en prijzen

Openingsuren

Ma 8u - 12u 13u - 18u
Di 8u - 12u 13u - 18u
Wo 8u - 12u 13u - 18u
Do 8u - 12u 13u - 18u
Vr 8u - 12u 13u - 18u
Za

9u - 12u*

-
Zo - -

 

*Enkel tijdens seizoen: 15/03 - 31/10

Contact

Aerts Rapide BVBA
Vrijheid 36
9500 Ophasselt
054 50 02 52
info@aertsrapide.be