Massey Ferguson MF DM- en M

Massey Ferguson heeft altijd gestreefd naar innovatieve technologie, uitstekende kwaliteit en een persoonlijke passie in dienst van de landbouw.

Laag gewicht – breed bereik

Massey Ferguson-schijvenmaaiers met tandwieloverbrenging garanderen een lange levensduur en lage bedrijfskosten. De lichte constructie maakt een maximale opbrengst mogelijk, doordat zelfs met lichtere trekkers grotere werkbreedten kunnen worden gebruikt. Het ongecompliceerde, onderhoudsarme ontwerp van deze maaiers zorgt ervoor dat stilstandtijden tot een minimum beperkt blijven.

Nauwkeurig maaien – zelfs onder zware omstandigheden 

De met grote precisie gefabriceerde maaibalk met elliptische schijven, roterende zwadvormers en sterke doorvoertrommels staan garant voor een zuiver maaibeeld en een goede gewasdoorvoer, zelfs in uitdagend terrein.

Belangrijke kenmerken van onze maaibalk

Lage slijtage en onderhoudsvriendelijk. Op de met boutverbindingen geassembleerde maaibalk zijn alle componenten gemonteerd op de basisplaat met een eenvoudig te verwijderen dekplaat.

Optimale bodemvolging op het moeilijkste terrein

Met hefinrichting met getrokken 3-dimensionale bodemvolging. De oppikhaak kan vrij draaien in de lengte- en dwarsrichting, en garandeert zo een schoon maaibeeld zonder bodemvervuiling van het gewas.

Een maaier die zich aanpast aan de meest uiteenlopende veldomstandigheden

Voor de MF-maaier wordt gebruik gemaakt van een middenophanging, die zo is ontwikkeld dat de maaier wordt gekoppeld en getrokken vanuit het zwaartepunt. Deze middenophanging staat zwenkingen in dwarsrichting toe tot +/- 13°. De bodemdruk wordt geregeld door het TurboLift-systeem van Massey Ferguson. Dit systeem omvat een instelbare hydropneumatische accumulator, die de druk van de maaibalk regelt en er zo voor zorgt dat de maaier zich aanpast aan de variërende veldomstandigheden.

Contacteer ons voor info en prijzen

Openingsuren

Ma 8u - 12u 13u - 18u
Di 8u - 12u 13u - 18u
Wo 8u - 12u 13u - 18u
Do 8u - 12u 13u - 18u
Vr 8u - 12u 13u - 18u
Za

9u - 12u*

-
Zo - -

 

*Enkel tijdens seizoen: 15/03 - 31/10

Contact

Aerts Rapide BVBA
Vrijheid 36
9500 Ophasselt
054 50 02 52
info@aertsrapide.be